Traduceri cluj

Pe lângă cursurile de limbi străine, Language Box vă oferă servicii de traduceri autorizate din/în limbile de circulație internațională, și nu numai.

În funcție de termenul de predare, găsim soluții și pentru traducerile din/în limbile rare, o problemă care persistă dintotdeauna nu numai la nivel regional, dar și la nivel național.

Traducem limbaj general precum și limbaj specializat (tehnic, juridic, medical și economic).

Preluăm traduceri în regim de urgență și facem tot posibilul să vă predăm lucrarea în cel mai scurt timp.

Aveți nevoie de o traducere dar nu aveți timp să vă deplasați la biroul nostru? Nu trebuie să faceți altceva decât să trimiteți documentele pe adresa noastră de e-mail (languagebox.ro@gmail.com) iar noi venim la dumneavoastră cu traducerea efectuată. Cât de greu poate fi?

Dacă aveți nevoie de traduceri legalizate la notar, nu mai trebuie să mergeți dvs. la birourile notariale din Cluj-Napoca. Tot noi ne vom ocupa de legalizare, fără niciun cost suplimentar.

Activitatea noastră de traducere se bazează pe o relație de comunicare și colaborare între traducător și beneficiar, mai ales în cazul limbajelor specializate (un anumit domeniu tehnic de exemplu). Cerem informații, ne consultăm cu beneficiarul asupra terminologiei, revizuim traducerile și le livrăm conform termenilor și condițiilor comenzii primite. Nu primim documente care conțin limbaj licențios și putem refuza traduceri care contravin eticii și moralei.

Timp de un an păstrăm în arhiva noastră traducerile efectuate, perioadă în care puteți cere copii suplimentare. Mai presus de atât, păstrăm confidențialitatea informațiilor conținute în documentele traduse. Suntem aici ca să vă ajutăm.

Contactați-ne telefonic la 0755-843750 sau prin e-mail (languagebox.ro@gmail.com) iar noi răspundem solicitărilor dumneavoastră cu promptitudine și profesionalism.

De luni până vineri, de la 09.00 la 16.00 preluăm cereri de traduceri la sediul nostru din Calea Mănăștur nr. 48 sau prin e-mail la adresa mai sus menționată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+