TERMENI ŞI CONDIŢII

 1. Site-ul languagebox.ro este proprietatea firmei S.C. Language Box S.R.L., cu sediul în Cluj-Napoca, str. Calea Mănăştur nr 48, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul: J12/3765/2016

Adresă de contact: str. Calea Mănăştur nr. 48, spaţiu birouri nr. 2, Cluj-Napoca, jud. Cluj

Telefon: 0755-843.750

Email: languagebox.ro@gmail.com

 1. Conținutul și designul languagebox.ro sunt proprietatea Language Box SRL și sunt protejate prin legislația română în vigoare în privința drepturilor de autor și a drepturilor conexe.
 2. În cazul în care considerați că un anumit conținut de pe site-ul languagebox.ro încalcă dreptul dumneavoastră de proprietate intelectuală, vă rugăm să trimiteți un email la languagebox.ro@gmail.com.
 3. Prin utilizarea siteului languagebox.ro ați luat la cunoștință și sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate în această pagină.
 4. languagebox.ro poate conține link-uri spre alte website-uri care nu sunt proprietatea acestui website. languagebox.ro nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul sau pentru termenii și condițiile de utilizare ale oricărui alt website.
 5. Accestul pe languagebox.ro se face gratuit. Scopul acestui website este acela de a informa și de a ajuta utilizatorii să găsească mai rapid informațiile necesare despre cursurile furnizate de Language Box SRL.
 6. În calitate de utilizatori, sunteți de acord să nu folosiți niciun mijloc de accesare automată a website-ului în vederea spamming-ului, flood-ului, a furtului de date sau alterării website-ului.
 7. Conținutul acestui website vă este oferit gratuit, cu scop informațional. Conținutul nu poate fi copiat, reprodus, licențiat sau distribuit fără acordul titularului dreptului de proprietate intelectuală.
 8. languagebox.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul site-ului.
 9. Confidențialitatea și protecția informațiilor colectate de la dumneavoastră sunt vitale pentru noi. languagebox.ro nu ofera informația unor terți fără consimțământul dumneavoastră prealabil.
 10. Drepturile și obligațiile părților, impuse de prezentele termeni și condiții vor fi interpretate și guvernate de legea română în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre soluționare în fața unui arbitru.
 11. În conformitate cu Legea nr. 365/2002 privind comerțul electronic și Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicărilor electronice, mesajele trimise de Language Box SRL nu pot fi considerate SPAM deoarece: ….
 • acceptarea de primire a ofertei nu vă implică financiar; ….
 • conține toate datele noastre de identificare; ….
 • are scopul de a vă informa cu privire la produse sau servicii ce vă pot aduce beneficii; ….
 • adresa dvs. de e-mail fie a fost obținută în mod direct ca urmare a unor corespondențe anterioare sau deoarece sunteți un client/furnizor al companiei noastre sau a fost selectată dintr-o bază de date la care ați subscris, fie a fost făcută publică de către dvs., fie prin afișări cu caracter publicitar….