Curs de limba franceză pentru adulți, limbaj general sau franceza pentru medici

„Provocările nu sunt decât niște oportunități.”

Privind retrospectiv, se spune ca limba franceză era limba „aristocraților”. În plus, în perioada interbelică Bucureștiul era numit „Micul Paris” iar în fiecare familie cultă se vorbea franceza ca a doua limbă și de multe ori chiar în detrimentul limbii române.

Centrul nostru își propune să readucă limba franceză în casele dumneavoastră, să reînvie tradiția demult uitată și să repună limba franceză acolo unde era cândva în conștiința tuturor.

Știați că limba franceză este a doua limbă vorbită în Europa?

Majoritatea veți spune că este o limbă dificilă, greu de pronunțat, complicată din punct de vedere gramatical. Vă veți întreba retoric: de ce să o învăț? Un proverb asiatic spune că „ești de atâtea ori om, câte limbi știi”. Apoi, nu cred că există vreo persoană care să nu fi vizitat Franța în scop turistic sau în cadrul unui program de studii. Să nu uităm că cei mai mulți medici români aleg stagiile de pregătire din această țară chiar și după perioada de rezidențiat, iar exemplele curg….

Știați că limba franceză a evoluat din latina populară, este o limbă romanică și se înrudește cu limba română?

Nimic nu este mai provocator decât învățarea unei noi limbi străine!

Persoanele interesate să acumuleze sau să aprofundeze limba franceză ne găsesc în Cluj-Napoca str. Calea Mănăștur nr. 48. Cursurile noastre sunt organizate pe module de 30 de ore, în grupe de 5-6 cursanți pentru că nu mizăm pe cantitate, ci pe calitate. Ținem cont de programul de lucru al cursanților și de nevoile acestora și alegem împreună intervalul orar. Oferim suportul de curs și toate materialele didactice necesare iar dumneavoastră veniți hotărâți și deschiși să învățați franceza. Înscrierile la curs au loc pe întreg parcursul anului.

Aimeriez-vous parler en français ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+